Designkollektion av tapeter med mönster av Marcel Wanders

alice collection designer tapeter mönster idéer trendiga effektiva

Tapeterna är ett effektivt designelement för väggarna, men de kan också användas som dekorativa element. Den holländska designern Marcel Wanders presenterade sin senaste kollektion av åtta Tapeter med mönster för det kända varumärket Graham&Brun. Mönstren har dam- eller herrnamn: Suzanne, Alice, Grace, Kelly, Audrey, Isabella, Stella och Henry.

Effektiva idéer för väggdesign – designa tapeter med mönster

stella kelly grace kombination trendig samling dansk tapetmönster

de Tapeter med mönster presentera en mångsidig färgpalett av nyanser: från den livliga apelsinen och den levande röda till de rika guld- och chokladtonerna. Hela kollektionen är dynamisk och inspirerande. Den första modellen från kollektionen – Grace kännetecknas av en fin design av Marcel Wanders med neutral färgdesign. Den matta bakgrunden kontrasterar med glansen av de metalliska accenterna. Det kan kombineras mycket bra med Kelly. Alice är en överdådig blommig tapet med ett mönster som liknar Grace, designat med stor uppmärksamhet på detaljer. Susannes metalliska glans imponerar med sitt lyxiga och extravaganta utseende.

De moderna tapeterna med mönster av Marcel Wanders

stella grace stencil tapet mönster design effektiv modern kontrast

Stella är inspirerad av gammal konst, medan Isabella presenterar keltiska motiv i kombination med trendiga former. Audrey har mönster som liknar Isabellas. Henry är den enda manliga designen i samlingen. Den sticker ut på en matt bakgrund med tydliga och känsliga accentformer. de Tapeter med mönster är helt enkelt härliga och ser vackra ut i alla vardagsrum som ytterligare dekoration.

Väggdesign med Suzanne

suzanne tapetmönster stenciler design modern inredning väggdesign

Fin design av den moderna tapeten av Marcel Wanders

suzanne tapetmönster schabloner designkollektion moderna danska

Stella uttrycker elegans och estetik

stella collection trendig design dansk väggdesign tapetmönster

Alice i chokladtoner

alice tapetmönster schabloner väggdesign trendig design danska