25 parasta terveellistä korkean proteiinin välipalaa Intiassa

On aikoja, jolloin olet täysin nälkäinen pitkästä työpäivästä etkä voi ajatella mitään muuta kuin napostella välipaloja, joissa on paljon hiilihydraatteja. Kuitupitoiset välipalat tyydyttävät ruokahaluasi, mutta vahingoittavat kehoasi pitkällä aikavälillä. Kuitenkin joidenkin hyvien proteiinipalojen kuratointi vapauttaa hormoneja, jotka tukahduttavat ruokahaluasi ja pitävät verensokeritasosi tasapainossa. Lisäksi terveelliset proteiinipitoiset välipalat hidastavat myös ruoansulatusprosessiasi. Joten tässä on luettelo proteiinipakkauspakkauksista, jotka voit pistää ruokavaliosi mukaan seuraamalla proteiini -välipala -ideoita ja tulla kuntoiseksi ja terveeksi.

proteiinipitoiset välipalat

Mikä on proteiini -välipala?

Välipalat ovat jotain, jota voit syödä aina, kun tunnet nälkää, eikä ole aterian aika. Kaikki ne välipaloja sisältävät aineet, joissa on paljon proteiinia ja jotka ovat hyviä keholle ja joita kutsutaan nopeiksi proteiinipitoisiksi välipaloiksi. Sen sijaan, että keskittyisit proteiinipitoiseen ateriaan, voit syödä silloin tällöin jotain proteiinipitoista välipalaluetteloa ja saada päivittäinen annos helppoja proteiinipaloja.

Ovatko proteiinipullot terveellisiä?

Proteiinipohjaiset välipalat ovat todella terveellisiä. Välipalojen proteiini hillitsee nälkäkipujasi ja saa sinut laihtumaan. Näin tapahtuu, että kun käytät proteiinipitoisia välipaloja, hormonit vapautuvat ja nälkä putoaa viemäriin. Joten päädyt pysymään poissa kaikista välipaloista, jotka ovat runsaasti hiilihydraatteja. Tämän lisäksi hyvät proteiinipitoiset välipalat tasapainottavat myös verensokeritasosi.

Terveellisiä proteiinipitoisia välipaloja Intiassa:

Täällä listasimme 25 parasta proteiinipitoista välipalaa ja kuinka sisällyttää ne ruokavalioosi. Katsotaanpa niitä.

1.Kikherneet:

Kikherneet ovat terveellistä ja luonnollista proteiinin välipalaa ja aiheuttavat melko koukuttavaa. Ne ovat paras proteiinin pistämisen lähde ruokavaliossa, koska ne ovat välipaloja, joissa on paljon proteiinia. Lisäksi se auttaa sinua pysymään korkealla energialla koko päivän. Se voi olla yksi herkullisista proteiinin välipalaideoista lapsille.

Proteiinipitoisuus: 3/4 kupillista kikherneitä sisältää 9 g proteiinia

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Voit syödä kikherneitä suolaisena tai keitetyssä muodossa.
 • Ota kuppi kikherneitä ja laita ne kiehumaan. Lisää sitten leikattuja salaatteja, kuten tomaatteja, kurkkuja, korianteria, sipulia jne., Ja lisää tippaa sitruunamehua.
 • Lisää suola ja pippuri ja nauti salaatin tapaan. Seuraavaksi voit nauttia sen kuin crackle ja tehdä siitä proteiinipitoisen vähäsokerisen välipalan.
 • Ota kuppi keitettyjä kikherneitä ja laita uuniin 400 asteeseen. Tee sitten seos pippuria, suolaa ja paprikaa ja kaada se kikherneiden päälle tasaisesti.
 • Paista sitten uudelleen 10-15 minuuttia ja anna jäähtyä. Ne ovat loistavia proteiinipitoisia välipaloja.

2. suolatut mantelit:

proteiinipitoisia välipaloja

Mantelit ovat vitamiinien ja kivennäisaineiden sekä proteiinipitoisten välipalojen varasto. Mantelien päälle nauttiminen antaa sinulle energiaa kulkea koko päivän. Lisäksi se sisältää monokyllästettyjä rasvoja, jotka ovat hyviä kehollesi. Ne ovat terveellisiä proteiini -välipalaideoita. Voit tehdä siitä proteiinipullon työhön.

Proteiinipitoisuus: 8 grammaa proteiinia yhdessä unssissa manteleita.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Mantelit voidaan sisällyttää eri tavoin. Voit liottaa sen vedessä yöllä ja kuluttaa sen varhain aamulla seuraavana päivänä, mikä on yksinkertainen proteiinipitoinen idea.
 • Toiseksi ota mantelit ja paista ne päälle. Kaada päälle suolaa ja paista hieman pannulla.
 • Kolmanneksi voit lasittaa sen myös karamellilla ja käyttää sitä suolattuina karamellimantelina ja saat vastauksen siihen, mitä välipaloja sisältää proteiini.

3. Kreikkalainen jogurtti:

Kreikkalaisessa jogurtissa on enemmän proteiinia kuin normaalissa jogurtissa. Tämän syöminen hillitsee nälkäkipujasi ja on paras proteiinipitoinen välipala. Lisäksi se sisältää paljon kalsiumia, joka on hyväksi luusi terveydelle ja on runsaasti proteiinia sisältävä ja erittäin energinen välipala.

Proteiinipitoisuus: Kreikkalainen jogurtti sisältää 20 grammaa proteiinia kuppia kohden.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Voit nauttia sen suoraan aamiaisvaihtoehtona. Toiseksi voit valmistaa parfait -lautasen kreikkalaista jogurttia.
 • Ota kerros jogurttia, lisää lusikka granola -siemeniä ja levitä siihen marjoja ja tee siitä proteiinipitoinen välipala työhön.
 • Sekoita sitten koko valmiste ja nauti. Granolassa on 4 grammaa. myös proteiinia lusikalla.
 • Joten ole erittäin varovainen sisällyttäessäsi granolaa ruokavalioosi ja se on myös hyvin lihottavaa. Se on paras proteiinipitoinen välipala laihtumiseen.

4. tonnikala:

Tonnikala on terveellisin vaihtoehto proteiinin kulutukselle ja on herkullinen proteiinipala. Tämä on myös erinomainen omega -3 -rasvahappojen lähde. Näin saat täytevälipalan ja saat myös muita etuja. Tämä on paras vaihtoehto lasten proteiinipitoisille välipaloille.

Proteiinipitoisuus: Tonnikala sisältää 29 grammaa proteiinia per tölkki.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Tonnikalaa voidaan lisätä salaattivaihtoehtona tai voileipävaihtoehtona, joka on raskas proteiinipitoinen välipala.
 • Ota tonnikala ja leikkaa se paloiksi. Pilko salaattivihannekset, lisää suola, pippuri ja salaatinkastike ja sekoita ne kunnolla.
 • Tee seuraavaksi siitä voileipä, jossa tonnikala on pakattu leivän keskelle, salaattia, tomaattia ja kurkkua, ja se voi olla proteiinin välipala laihtumiseen.
 • Ripottele suolaa ja pippuria maun mukaan. Ne ovat parhaita proteiinin välipalojen lähteitä.

5. Kova keitetty muna:

Muna auttaa ylläpitämään kehon kaikkien vitamiinien ja kivennäisaineiden tasapainoa. Se pitää sinut täynnä koko päivän. Lisäksi se siirtää myös B -vitamiinipitoisuutta. Älä siis pohdi hyviä proteiinipaloja.

Proteiinipitoisuus: Yksi muna sisältää 12 grammaa proteiinia.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Keitä kananmuna varhain aamulla ja syö kaksi munaa aamiaiseksi päivittäin, se on kotitekoinen proteiinipala.
 • Tämä antaa sinulle myös proteiineja ja muita ravintoaineita. Munien keittäminen ja munakokkelin syöminen eivät tarjoa kehossasi korkeita vitamiineja ja kivennäisaineita verrattuna kovaksi keitettyihin. Se on proteiinipitoinen välipala laihtuminen.

6. Juustoviipaleet:

Olipa kyse juustoviipaleista tai muista maitotuotteista, niiden tiedetään olevan runsaasti proteiineja ja ne ovat vähäkalorisia proteiinivälipaloja. Ne sopivat myös kalsiumpitoisuuden tuottamiseen kehossamme. Se on todella nopea välipala ja heikentää ruokahaluasi. Se voi olla vähäproteiininen ja runsasproteiininen välipala.

Proteiinipitoisuus: 1-2 unssia juustoviipaleita sisältää 28 grammaa proteiinia.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • juustoviipaleita voidaan syödä yksin, aivan kuten välipala tai voit tehdä voileivän juustoviipaleista.
 • Lisää vain juustoviipale kahden leipäpalan väliin ja paahda ne pannulla.
 • Tämä on nopein ja yksinkertaisin vaihtoehto korkeaproteiiniselle vähäkaloriselle välipalalle.

7. Vanilja Chia -vanukas:

proteiinipitoisia välipaloja

Chia -siemenet antavat sinulle valtavaa proteiinia yhdessä omega -3 -rasvahappojen kanssa. Ne ovat paras aamiaisvaihtoehto, paras proteiinipalautus laihtumiseen ja pitävät energiatasosi korkealla koko päivän. Päivän aloittaminen tai lopettaminen Chia Puddingilla on hämmästyttävä vaihtoehto saada proteiineja ja kuituja. Se on runsaasti proteiinia sisältävä vegaaninen välipala.

Proteiinipitoisuus: Chia -siementen proteiinipitoisuus on 12 grammaa.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Chia näkee, että se voidaan sisällyttää ruokavalioosi valmistamalla siitä vanukas.
 • Ota vain vaniljaesanssi ja kreikkalainen jogurtti. Lisää marjoja ja lisää kourallinen Chian siemeniä ja tee siitä vähärasvainen proteiinipala.
 • Jäähdytä ne jonkin aikaa ja nauti sitten lusikat tätä vanukasta.
 • Tuoksun alkuun lisätään vaniljaesanssia tai voit lisätä kauhan vaniljajauhetta tai jäätelöä. Joten tämä kertoo sinulle, mikä on proteiinipitoinen välipala.

8. Kurpitsan puremat:

Kaikille vegaaneille, nämä kurpitsan puremat ovat paras ratkaisu. Kurpitsat ovat täynnä proteiinia. Jos et pysty syömään proteiinipirtelöitä joka aamu, kurpitsan puremat ovat paras vaihtoehto. Tämä on kotitekoinen proteiinipitoinen välipala. Sitä voidaan kutsua myös proteiinipitoiseksi välipalaksi lapsille.

Proteiinipitoisuus: Kurpitsan puremat sisältävät 20 grammaa proteiinia.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Kurpitsan puremat on helppo valmistaa, ja ne ovat runsaasti proteiinia sisältämätön välipala.
 • Ota puoli kurpitsaa ja keitä se. Soseuta kurpitsa, kun se ei ole kuuma.
 • Tee sitten seoksesta pieniä pyöreitä palloja. Voit lisätä joukkoon suolaa, pippuria ja paprikaa.
 • Juusto on valinnainen. Paista sitten matalalla.
 • Kokeile tätä vähäsokerista proteiinia ja välipalaa.

9. Kurpitsansiemenet:

Kurpitsansiemenet ovat runsaasti proteiineja ja niistä on helppo valmistaa välipaloja. Ne voidaan helposti rakentaa haluun siruille ja perunoille. Saat ne helposti mistä tahansa kaupasta. Tämä on runsaasti kaloreita sisältävä proteiinipitoinen välipala ja kasvisruokaa sisältävä välipala.

Proteiinipitoisuus: Kourallinen kurpitsansiemeniä sisältää 12 grammaa proteiinia.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Voit ottaa kaupasta tavallisia kurpitsansiemeniä tai ottaa kurpitsansiemeniä ja kuivata niitä auringossa muutaman päivän ajan.
 • Paista ne sen jälkeen pannulla tippaa oliiviöljyä tai voit paistaa ne myös uunissa.
 • Levitä niihin suolaa ja punaista chilijauhetta ja valmista proteiinipitoinen kasvisruoka.
 • Voit myös ostaa paahdettuja kurpitsansiemeniä kaupoista.
 • Se on paras vaihtoehto vähähiiliproteiinisille välipaloille. Tämä on yksi parhaista proteiinin välipaloista työhön.

10. Hummus ja vihannekset:

Hummus on kahviherneistä valmistettua kastiketta. Se sekoitetaan oliiviöljykastikkeeseen tai tahiniin, jotta saat vegaaniproteiinipullon. Proteiinin lisäksi voit saada päivittäisen annoksen myös muita ravintoaineita. Tämä on proteiinipitoinen välipala aikuisille.

Proteiinipitoisuus: Humuksen proteiinipitoisuus on 6,5 grammaa.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Hummus voidaan valmistaa dippinä. Keitä kikherneet ja soseuta tehosekoittimessa.
 • Varmista, että kikherne tahna on paksu. Levitä hummuksen päälle hieman oliiviöljyä tai tahinia.
 • Koristele se sitten pienellä oliivilla. Voit käyttää porkkana- tai selleritikkuja ja syödä ne hummuksella dippinä.
 • Tämä voidaan syödä liikkeellä ja on proteiinipitoinen vähähiilihydraattinen välipala.

11. Omena- ja maapähkinävoi:

Omenat sisältävät runsaasti C -vitamiinia ja runsaasti kuitua. Maapähkinävoi on lihottavaa, mutta yksi ruokalusikallinen ei vahingoita ruokavaliotasi. Se on hämmästyttävä sekoitus ja antaa sinulle täydellisen ravitsevan ruoan. Se on paras proteiinipitoinen vähähiilihydraattinen välipala.

Proteiinipitoisuus: Omenan ja maapähkinävoin proteiinipitoisuus yhdessä on 15 grammaa.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Ota omenat ja leikkaa viipaleiksi. Ota omena ja rkl maapähkinävoita.
 • Nauti omenaviipaleet maapähkinävoin kanssa dippinä.
 • Tee tämä päivittäin, mutta kerran päivässä. Älä liioittele maapähkinävoin kanssa, sillä se sisältää runsaasti rasvaa.
 • Apple tarjoaa kuitenkin lisäetuna monokyllästettyjen rasvojen kulutuksen.

12. Naudanlihasauvat:

Kaikille niille, jotka ovat kovia ei-kasvissyöjiä, tämä on paras korkeakalorinen, runsaasti proteiinia sisältävä välipala. On parempi ostaa orgaanista naudanlihaa. Naudanlihasauvojen tulee sisältää mausteita ja hieman suolaa. Se on runsaasti proteiinia sisältävä välipala.

Proteiinipitoisuus: Naudanlihoissa oleva proteiinipitoisuus on 6 grammaa unssissa.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Naudanlihapuikkoja voi syödä aina, kun kaipaat pikaruokaa tai roskaruokaa.
 • Naudanlihasauvojen tulee olla tavallisia, suolattuja. Normaalisti ne on voideltu hiukan rasvalla, joten muista käyttää vähäisiä naudanlihasauvoja, koska liiallinen kulutus voi vahingoittaa ruokavaliotasi rasvan suhteen.

13. Proteiinipatukat:

ideoita proteiinin välipaloista

Proteiinipatukat ovat paras vaihtoehto lisäproteiinille. Kaupasta ostetut proteiinipatukat eivät ole yhtä hyviä, koska sokeritaso on aivan liian korkea. On parempi, jos valmistat proteiinipatukat kotona itse.

Proteiinipitoisuus: Proteiinipitoisuus on 20 grammaa; se kuitenkin vaihtelee kuluttamiesi baarien mukaan.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Proteiinipatukat voidaan valmistaa helposti kotona käyttämällä pähkinöitä.
 • Valmista vain taikina vähärasvaisesta sokerista ja voista.
 • Lisää sitten joukkoon kaakaota ja pähkinöitä. Lisää munat ja jatka taikinan taittamista.
 • Paista ne sitten ja anna jäähtyä jonkin aikaa jääkaapissa.

14. Lohen säilykkeet:

Lohi on hyvä proteiinin välipala. Se on hyväksi terveydellesi, koska se pitää sydänsairaudet loitolla. Lohi on fantastinen, ja se on sisällytettävä ruokavalioon niille ihmisille, jotka etsivät omega -3 -rasvahappoja.

Proteiinipitoisuus: Lohesäilykkeiden proteiinipitoisuus on 8 grammaa tölkkiä kohden.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Lohi voidaan sisällyttää ruokavalioosi välipalavaihtoehtona lisäämällä siihen suolaa ja pippuria.
 • Voit yrittää valmistaa siitä voileivän. Seuraava vaihtoehto voi olla salaattituotteiden tai leikattujen vihannesten lisääminen lohesalaatin valmistukseen.
 • Ripottele sen päälle oliiviöljyä ja sekoita kaikki keskenään.
 • Lohen säilykkeen etuna on, että sitä voi syödä missä tahansa.

15. Kotitekoinen Granola:

Granola on valmistettu kaurasta ja pähkinöistä ja sisältää runsaasti proteiinia. Voit valmistaa sen kotona, koska myymälästä ostetussa granolassa on korkea sokeripitoisuus. Älä vain liioittele granolaa, sillä se myös lihottaa.

Proteiinipitoisuus: Yhdessä unssissa granolaa kulutat neljä grammaa proteiinia.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Granola voidaan sisällyttää ruokavalioon makeutusaineeksi aterioiden jälkeen.
 • Ota vain pähkinöitä, erilaisia ​​niitä ja sekoita ne keskenään.
 • Valmista sitten nestemäinen sekoitus oliiviöljyä, ruskeaa sokeria ja hunajaa.
 • Sekoita nämä kaksi sekoitusta keskenään ja paista uunissa.
 • Kotona on tuoretta granolaa.

16. Avokado ja kanasalaatti:

Avokado on ihmeravinto ja kanan kanssa sekoitettuna se antaa hämmästyttävän ravinnon keholle. Se on runsaasti vitamiineja ja proteiinia yhdessä kanan kanssa. Avokadossa esiintyvä rasva on monokyllästettyä rasvaa.

Proteiinipitoisuus: Yhdessä avokado- ja kanasalaatin annoksessa proteiinipitoisuus on 12 grammaa.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Valmista salaattiseos salaatista, tomaateista, sipulista ja jostain selleristä.
 • Pilko keitetty kana ja lisää se salaattiin.
 • Ota kunnolla kypsä avokado, murskaa se ja sekoita se salaattiin kastikkeena.
 • Lisää tippaa sitruunaa ja sekoita ne kunnolla.
 • Lisää myös suolaa ja pippuria. Salaattisi on hyvä syödä.

17. Hunajan ja pähkinöiden puremat:

Hunajan ja pähkinöiden puremat antavat sinulle tarvitsemasi hiilihydraatit, jotka eivät lihota. Pähkinät antavat sinulle runsaasti proteiinia, jotta voit jatkaa päivääsi. Sen lisäksi voit syödä niitä liikkeellä ollessasi. Älä nyt ihmettele, mitkä välipalat sisältävät paljon proteiinia.

Proteiinipitoisuus: Löydetty proteiinipitoisuus on 8 grammaa unssissa puremassa.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Ota vain pähkinöitä, sekoitettuja ja lisää hunajaa.
 • Hunajaa voidaan lisätä haluamasi makeustason mukaan.
 • Älä huolestu, hunaja antaa sinulle hyvää rasvaa, mikä ei anna sinun nousta.
 • Sekoita sitten kreikkalaista jogurttia ja paista niitä tunnin ajan.
 • Säilytä ne laatikossa ja syö niitä kuin karkkia.
 • Ne ovat maukkaita proteiinipaloja.

18. Munanvalkuaisen ja kaurapuuron valmistus:

Tämä yhdistelmä on siunaus kaikille ihmisille, jotka harrastavat kuntoa ja haluavat kuluttaa runsaasti proteiinilla rikastettuja välipaloja. Kuitupitoisuus on myös korkea. Jos luulet, että resepti ei maistu hyvältä, kokeile sitä ja yllätä maku ja se on erittäin proteiinipitoinen välipala.

Proteiinipitoisuus: Yhdellä annoksella kauraa ja munanvalkuaista saat 20 grammaa proteiinia.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Sinun tarvitsee vain erottaa munanvalkuainen keltaisesta ja tehdä siitä munakokkeli.
 • Keitä sitten kaura ja valmista se pienellä määrällä maitoa.
 • Sekoita sitten kaksi ainesosaa ja lisää lusikka maapähkinävoita.
 • Nauti sitä aamiaisvaihtoehtona ja ovat välipaloja, jotka sisältävät proteiinia.

19. Banaani- ja maapähkinävoi -muffinit:

luettelo proteiinipaloista

Banaani- ja maapähkinävoi -muffinit ovat proteiinin varasto. Ne ovat illallisajan vaihtoehto ja niissä on rasvoja ja runsaasti proteiinia. Ne maistuvat hämmästyttäviltä ja ne voidaan valmistaa helposti. Banaani on hyvä proteiinin välipalojen lähde.

Proteiinipitoisuus: Nämä muffinit sisältävät kuusi grammaa proteiineja.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Tee vain taikina muffinista munista, valkoisesta jauhosokerista ja voista.
 • Voit ostaa muffiniesiseoksen ja yhdistää siihen banaanin ja tl maapähkinävoita, ja se on proteiininen hedelmävälipala.
 • Paista ne uunissa ja tunnin kuluttua sinulla on juuri paistettuja muffinsseja ja paljon.

20. Linssisalaatti:

Linssit ovat loistava vaihtoehto proteiinipitoiselle ruokavaliolle kaikille vegaaneille. Voit myös valmistaa linssikastikkeen lihan kulutuksen sijaan. Ne ovat myös runsaasti kuitua. Se on vähärasvainen välipala.

Proteiinipitoisuus: Linssit sisältävät 20 grammaa proteiinia.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Liota erityyppisiä linssejä yön yli. Sekoita sitten kaikki ja lisää salaatti, tomaatti ja sipuli hieman sitruunamehua, suolaa, pippuria ja chilihiutaleita.
 • Käytä sitä salaatin tavoin. Jos haluat kastikkeen, tee tomaatti, mausteinen kastike ja lisää sitten keitetyt linssit.
 • Pakkaa ne pieneen laatikkoon ja nauti sitä milloin haluat.

21. Black Bean Lime Dip:

Mustat pavut ovat hyviä proteiinille ja sisältävät myös muita vitamiineja ja kivennäisaineita. Niissä on korkea magnesium. Näin ne tasapainottavat näköä ja luuston terveyttä. Ne ovat runsaasti proteiinia sisältävä ruokavalion välipala.

Proteiinipitoisuus: Se sisältää seitsemän grammaa proteiinia.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Voit valmistaa mukavan pulahduksen mustista papuista.
 • Liota mustia papuja vain yön yli.
 • Keitä ne ja soseuta tehosekoittimessa.
 • Tee siitä paksu tahna. Lisää joukkoon chili ja suola.
 • Lisää joukkoon myös limetin mehu oman maun mukaan.
 • Nauti sitten kuin pulahdus vihannesten ja rasvattomien sirujen kanssa.

22. Edamame -siemenet:

Edamame -siemenet ovat samanlaisia ​​kuin kikherneet. Niitä voidaan syödä kuten paahdettuja kikherneitä ja niissä on paljon proteiinia. Ne sisältävät myös runsaasti kuitua.

Proteiinipitoisuus: Yhdestä kupillisesta Edamame -siemeniä löytyy 17 grammaa proteiinia.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Ota vain kourallinen Edamame -siemeniä ja liota niitä yön yli.
 • Anna niiden kuivua päivän ajan ja paista ne sitten.
 • Ripottele päälle chilijauhetta ja suolaa.
 • Paista ne sitten pannulla tippaa oliiviöljyä.
 • Nauti niitä, jotka eivät ole kuumia. Voit ostaa laukun myös kaupoista.

23. Suklaamaito:

Lasillinen maitoa antaa sinulle lisää energiaa selviytyäksesi koko päivän. Suklaan lisääminen saa aikaan sokerikuormituksen. Lisäksi se tuo hieman makua.

Proteiinipitoisuus: Suklaamaidon proteiinipitoisuus on 8 grammaa.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Voit vain juoda lasillisen maitoa aamulla.
 • Kokeile lisätä vähäsokerista suklaajauhetta, jotta se ei lihota sinua varten.
 • Muuten maito poistaa aknen ja arvet ja tekee ihostasi hehkuvan ja terveen.
 • Älä unohda liikuntaa, koska maito lisää painoa myös kehosi osille, koska käytät sitä päivittäin.
 • Maidon kalsium huolehtii myös luustasi.

24. Appelsiinimehu proteiinijauheella:

Heraproteiinijauhe auttaa sinua, kun proteiini on todella vähissä. Tämä voi auttaa sinua tietyissä tilanteissa. Kun ostat herajauhetta, yritä etsiä luonnollista tuotemerkkiä.

Proteiinipitoisuus: Proteiinipitoisuus on 8–32 grammaa herajauheen merkistä riippuen.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Sekoita proteiinijauhe lasilliseen appelsiinimehua ja sekoita se.
 • Sekoita kunnes se on täysin sileää.
 • Voit myös lisätä hieman vettä.
 • Juo se aikaisin aamulla, ennen kuin lähdet kuntosalille tai tavalliseen juoksuun.

25. Turkin rinta:

maukkaita proteiinipaloja

Uunissa paahdetut kalkkunanrinnat ovat nopeita, matkalla ja luonnollisia runsaasti proteiinia sisältäviä välipaloja. Se tarjoaa sinulle mono-tyydyttyneitä rasvoja, jotka ovat hyviä kehollesi. Tämä on herkullinen mutta paras terveellinen proteiinin välipala käytettävissänne.

Proteiinipitoisuus: 12 grammaa proteiinia löytyy yhdestä unssista kalkkunanrintaa.

Kuinka sisällyttää ruokavalioosi:

 • Voit paistaa kalkkunanrintaa uunissa 400 asteessa.
 • Lisää joukkoon suolaa, pippuria ja chilijauhetta.
 • Leikkaa kalkkuna ohuiksi viipaleiksi ja rullaa se sitten.
 • Kalkkuna voidaan säilyttää ja sitä voidaan nauttia myös matkoilla.
 • Puhu lihan syömisestä koko ajan, tässä se on.

Luettelo proteiinipitoisista välipaloista on kaikki suosituimmat proteiinipullot, jotka voivat pistää elimistöön kaivattua proteiinipitoisuutta. Proteiini auttaa antamaan sinulle energiaa kiireiseen elämään, koko päivän ja pitää kehosi terveenä. Se antaa hehkua iholle ja tekee hiuksista terveet ja kiiltävät. Käytä näitä proteiineja vain välipaloja ruokavaliossa ja olet kunnossa ja hämmästyttävän parempi kuin runsaasti proteiinia sisältävät välipalat. Jos olet äskettäin aloittanut kuntosalilla käymisen, proteiinit ovat sinulle välttämättömiä. Proteiinin välipaloja on kuratoitava ruokavaliossa, jotta voit nostaa raskaita painoja. Joten mene eteenpäin ja kokeile näitä helppoja proteiinipitoisia välipaloja. Tulet vaikuttumaan proteiinipitoisten välipalaideoiden mausta.