Månekalendern 2014 och varför ska du följa den?

månfaser påverkar människors aktiviteter hälsa vitala krafter

Var och en av oss, oavsett våra önskningar, är föremål för olika typer av biorytmer, som beror på effekterna av olika kosmiska föremål på jorden. Efter det här Månekalender 2014 dessa kan delas in i dag, månad och år. De dagliga effekterna är relaterade till jordens rotation runt sin egen axel. De håller i 24 timmar. Perioderna med ökad och försvagad mänsklig aktivitet under dagen beror på dem, det vill säga om man är nattlig och föredrar att arbeta på natten eller om man är livligare och mer aktiv under dagen.

Varför du alltid ska ha en månkalender 2014 till hands

cykler fullmåne nymåne rotation jordens egen axel

Årscyklerna beror på jordens rotation runt solen, det vill säga förändringen av årstiderna, under vilken vår aktivitet också förändras. Det har bevisats att mänsklig dynamik (och inte bara människor) minskar på vintern och ökar på våren när dagarna blir längre. Minimal aktivitet registrerades i december och februari. Du kan avgöra vilken månad som är den svåraste för dig genom att räkna den sjunde månaden från den månad du föddes.

De månatliga cyklerna beror på månens inflytande och förändringen i månens faser. Du kommer att vara i det Månekalender 2014 beskrivs. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på vad som påverkar månens faser på människor och hur du bättre kan planera dina aktiviteter och uppgifter under månaden. Det finns fyra faser av månen, var och en varar i 7 dagar och några timmar.

Månekalendern 2014 – månens första fas

Månekalender fyra månfaser känd rotationsjord

Den börjar med nymånen och varar fram till första kvartalet (1: a till 7: e dagen)

Detta är den tid då tyngdkraftens effekter på människor ökar och solens och månens inflytande försvinner. Kroppens vätskor riktas nedåt och organismen drar ihop sig. Tiden börjar när livskrafterna är mycket aktiva. Hälsoproblem kan dock uppstå samtidigt på grund av månens inflytande.

I denna fas bör du ta hand om Månekalender 2014 Undvik följande:

 • överbelastning av nervsystemet och känselorganen
 • Att göra operationer, eftersom såren är långsamma att läka och blödning är möjlig

Det är rekommenderat:

 • att genomgå massage
 • Att göra sport. Det är bäst att börja den andra måndagen och öka belastningen från den femte dagen.
 • att besöka bastun eller baden
 • Utför hårbehandlingar för att stärka håret
 • ögonen, nacken, ryggraden i nackområdet, lungorna och nervsystemet genomgår läkning eftersom de är mer benägna att ge efter under denna fas

Månekalendern 2014 – månens andra fas

enligt honom påverkar många fördelar människor

Det börjar med det första kvartalet och varar till fullmåne (8: e till 15: e dagen)

Solens och månens inflytande på jorden ökar. Det energiska börjar stiga. Vätskorna i kroppen riktas inifrån och ut och organismen expanderar. I denna fas ökar månens inflytande risken för akuta sjukdomar, olyckor och alla slags stress.

Bör undvikas:

 • Operationer, eftersom krafterna borde räddas
 • att gå ut ur huset utan hatt
 • att sova i månskenet

Håll rätt tid för att ta din medicin och undvik alkohol om det är möjligt. Idrottsaktiviteter bör också minskas.

Av Månekalender 2014 rekommenderar:

 • läkning av ryggraden
 • För att läka stukningar eller dislokationer
 • Förbered affärsrekord och förbättra personliga relationer
 • att rena och avgifta organismen mellan den åttonde och femtonde dagen
 • svälter mellan den tionde och tolfte dagen, rengör levern och gallblåsan och går till bastun
 • rengör tjocktarmen mellan den trettonde och femtonde dagen

Månkalendern 2014 – fullmåne

nattlandskap fullmåne havet stenar naturelement

Månen är helt upplyst

Under denna tid är månen helt befriad från solens inflytande, den vetter mot honom i 180 grader. Det är tid för konfrontation. Människan påverkas av båda och känner en åtskillnad mellan kropp och själ. Det finns också en kris av sammandragning och att dra isär. Det visade sig också att månens inflytande saktar ner ämnesomsättningen och att vätskor kan ackumuleras i lemmarna.

Idrottsaktiviteter är också farliga eftersom risken för skador ökar. Förgiftning är också möjlig, sömnlöshet ökar och fler misstag uppstår. Månens inflytande gör att antalet brott och våld ökar. Infektionssjukdomar uppträder vanligtvis oftare, de inflammatoriska processerna och kroniska sjukdomar blir vanligare och smärtkänslan ökar. Publiken blir okontrollerbar och ledande figurer skiljer sig från den.

Enligt Månekalender 2014 Under denna tid har månens inflytande en positiv effekt på:

 • utför diagnostik
 • krafterna växer sig starkare. Det rekommenderas därför att ta donerat blod under denna tid.
 • det undermedvetna är aktiverat. Starka, känslomässiga bilder skapas, vilket är särskilt fördelaktigt för artister. Personer med svaga nerver rekommenderas att vara lugna och undvika känslomässiga utbrott, stress eller liknande tillstånd
 • månen stärker sexualiteten. Det är därför fullmånen är den bästa tiden att kämpa för hjärtat av din älskade.
 • offentliga föreställningar

Följande bör undvikas till varje pris:

 • Operationer. Tänder bör inte heller extraheras, eftersom blödning kan uppstå
 • Läkemedel och alkohol ska inte tas eftersom biverkningar kan uppstå
 • närvara vid bullriga evenemang och fester. Undvik alla energiförluster.

Det är fördelaktigt om fullmånen inträffar den 16: e dagen. I det här fallet finns det jämvikt och strävan efter andlig perfektion i samhället under de kommande två veckorna. Skulle fullmånen komma den 15: e dagen kommer folk att vara upphetsade och oroade under de kommande två veckorna.

Månekalendern 2014 – månens tredje fas

bättre planera hälsoaktivitet påverkar perioder positivt

Den äger rum från fullmåne till sista kvartalet (16-22 dag)

Månen närmar sig solen och tappar sin ljusstyrka.

Vätskorna i kroppen riktas inåt och organismen drar ihop sig. Störningar i matsmältningskanalen kan förekomma. Månens inflytande säkerställer att sexuell aktivitet ökar och sannolikheten för att bli gravid är mycket hög.

Av Månekalender 2014 och de aktiviteter som är fördelaktiga:

 • yoga
 • Meditationer
 • kirurgiska ingrepp
 • ökad fysisk ansträngning
 • det är den bästa tiden att göra mycket viktiga och stora uppgifter
 • den önskade effekten erhålls från strålbehandlingar, kompresser och massage

Månekalendern 2014 – den fjärde månfasen

fyra cykler nymåne fullmåne inflytande tips

Det äger rum från det sista kvartalet till nymånen (23: e till 29: e dagen)

Månen är nu närmast solen. Jordens tyngdkraft har minskat, vilket gör människokroppens vikt lite mindre. Vätskorna i kroppen riktas uppåt och organismen expanderar. På grund av månens inflytande försvagas immunitet, livskraft och energi, vilket kan leda till nervösa sammanbrott.

Efter det här Månekalender 2014 Under denna tid har månens inflytande en positiv effekt på:

 • för att bota kroniska sjukdomar
 • att avgifta organismen, särskilt tjocktarmen
 • att svälta
 • att läka benen och utväxterna och ta bort salter från organismen
 • Alla möjliga kirurgiska ingrepp är tillåtna
 • Kalla bad har en positiv effekt på fötterna
 • Rening i bastun
 • den 26: e och 27: e dagen är lämpliga för att ta bort njursten

Undvika:

 • fysisk ansträngning
 • någon form av överansträngning

månatliga årliga effekter påverkar månen användbara tips

Månen påverkar våra liv på många sätt. Kanske har du redan märkt hur du slänger och vänder dig i sängen under fullmånen trots att du är trött. Många rapporterar att de har uppnått den siffra de vill ha med månkost. Många kändisar svär också vid månens positiva effekt på viktminskningsprocessen. Gå ner i vikt fungerar efter månens faser utan att du behöver räkna kalorier. Enligt månkalendern är nymånen den perfekta tiden att börja banta. Det är bäst att börja vägen till din drömfigur med en fastedag, eftersom kroppen kan rengöra sig särskilt bra under denna fas. Denna dag är det tillrådligt att endast dricka drycker, till exempel mineralvatten, te och juice. När månen vaxar använder kroppen kalorierna särskilt bra och tenderar att ta på sig kärlekshandtag. Under denna tid har du obegränsad tillgång till frukt och grönsaker och bör undvika fettrika rätter, kött och korv. Vid fullmåne, hänvisa till månkalendern 2014 och gör helst en fastedag, eftersom din kropp nu är programmerad att gå upp i vikt.

Med den avtagande månen behöver du inte oroa dig för att gå upp i vikt igen. Under denna tid förbrukar din kropp mycket energi och din ämnesomsättning går i full fart. Produkter som godis, alkohol och vitt mjölprodukter är förbjudna under månkosten. Livsmedel som frukt och grönsaker, fullkorn, mjölk och magra mejeriprodukter är tillåtna under din kost. Du kan äta ägg, fisk och kött en gång i veckan. Förutom de enskilda faserna är du också välkommen att uppmärksamma zodiakens tecken. Om månen är i Väduren, Lejonet eller Skytten, är det här dagarna med eld. De är idealiska för användning av grönsaker och frukter. De dagar då månen är i Cancer, Skorpionen och Fiskarna är vattendagarna. De är idealiska för att äta mat som innehåller protein. Undvik fett på luftdagar. Dessa är de dagar då månen är i Tvillingarna, Vågen och Vattumannen. På jordens dagar (måne i Oxen, Jungfrun eller Stenbocken) bör du definitivt undvika salt. Realistisk viktminskning när man observerar månens faser och månens position är cirka fyra kilo i en måncykel.

Beroende på månens fas har månen också en specifik effekt på håret. Många damer svär genom att klippa håret enligt månkalendern. Så snart månen är i stjärntecknet Jungfrun och Leo kan du klippa det fina håret så att det växer tillbaka starkt och fullt. Om håret klipps i lämpliga månfaser kan håravfallet också minskas märkbart. Skytten och Väduren är mycket lämpliga för olika hårbehandlingar. De som vill färga eller färga håret enligt månkalendern 2014 kommer att uppnå särskilt bra resultat i Vågen, precis som i månfasen i stjärntecknet Vattumannen eller Tvillingarna. De växer snabbt tillbaka efter att ha klippt sina spetsar under denna period. De dagar då den himmelska kroppen passerar genom vattentecknen Cancer, Skorpionen och Fiskarna anses vara dåliga tider. Det är bäst att undvika att klippa och färga håret på Scorpio, Cancer eller Fish dagar. Om du vill låta ditt hår växa är vaxmånen den perfekta fasen för klipptips. Om du inte vill att ditt hår ska växa tillbaka för snabbt kan du planera den avtagande månen för att besöka frisören. En ny frisyr på en fullmåne faller bättre och håret ser friskare ut. Om du vill ställa in din frisörtid enligt månen är följande dagar bäst lämpade för att besöka frisören 2014:

 • 12-16 mars
 • 8-12 april
 • 05-09 maj
 • 02-06 juni
 • 25-29 juli
 • 22-26 augusti
 • 17-21 september
 • 14-18 oktober
 • 10-14 november
 • 8-12 december