60 Perinteistä Arudra Nakshatran vauvan nimeä pojille ja tytöille

Useiden 28 nakshatran joukossa, jos vauva syntyy tietyn tähden alla, sitä pidetään onnekkaana ja suotuisana, jos nimeät hänet oikean tavun perusteella. Tänään tässä sarjassa olemme täällä kertoaksemme teille Arudra Nakshatran vauvojen nimistä, jotka ovat hyviä ja onnekkaita nimiä tämän tähden alla syntyneille tyttövauvoille ja pojille.

Joten jos lapsesi syntyy Arudra Nakshatran alaisuudessa, älä ohita tätä. Kerro meille kaikki tästä tähdestä ja kuinka nimetä tämän tähden alla syntynyt pikkuinen oikea.

arudra nakshatra vauvojen nimet

Arudra Nakshatra ja ominaisuudet:

Tähtimerkki, arudra nakshatra, on Gemini -auringon merkin alla 6.40-20. Ardra nakshatran alla syntyneiden sanotaan olevan rauhallisia, pehmeitä ja lempeitä, mutta heillä on vahva mentaliteetti ja tahto. Ne ovat vakaita, mutta tiedetään uhraavan monin tavoin. Tämän tähden alla on toinen ääripää; he voivat myös olla usein alttiita pelolle ja vihalle.

Hallitseva jumaluus tai arudra nakshatra on Durga ja Rudra. Heidän onnekas väri on vihreä, ja eläinsymboli on naaraskoira. Katsotaanpa nyt suosittuja vauvojen nimiä Arudra tai Ardra Nakshatra.

Arudra Star Baby -nimien alkutavat:

Jos vauva syntyy Ardra -tähden alla, hänen nimensä katsotaan alkavan kirjaimella Ku, Kam, Ja, Cha, Gha, Da, Na, Jha. Arudra nakshatran nimet alkavat näistä mainituista tavuista.

Parhaat ja merkitykselliset vauvojen nimet Arudra Nakshatran alla syntyneille:

Jos vauvasi syntyy tämän tähtimerkin alla, sitä pidetään suotuisana ja onnekkaana lapsellesi, jos hänen nimensä alkaa jollakin yllä mainituista tavuista. Olemme täällä ehdottamassa joitain merkityksellisimpiä, ainutlaatuisimpia, uusimpia ja moderneimpia vauvojen nimiä sekä pojille että tytöille tämän tähden alla. Katsotaan ja tutkitaan tarkemmin.

Arudra Nakshatran poikavauvojen nimet:

1. Kush:

Nimi kush on Lord Ramin pojan nimi. Se on saanut inspiraationsa hindulaisista mytologisista alkuperäistä ja on nimetty omistautumisensa Herraa kohtaan. Toisaalta nimi viittaa myös pyhään ruohoon.

2. Kunal:

Nimi Kunal on varsin suosittu ja kuuluisa jo Intiassa, useilla alueilla. Hindin kielestä johdettu Kunal tarkoittaa kultaa tai kultaista henkilöä. Vaihtoehtoisesti Kunal merkitsee myös lootusta.

3. Kushaan:

Nimi Kushaan on peräisin Kushan -dynastian kuninkaan nimestä. Se tarkoittaa myös henkilöä, joka on älykäs, älykäs ja taitava. Rakastamme tämän Ardra nakshatra -nimen molempia merkityksiä.

4. Ghayan:

Jos haluat ainutlaatuisen ja lumoavan nykyajan nimen, Ghayan voi olla ihanteellinen. Ghayan tarkoittaa taivasta tai ei myöskään rajoja. Rakastamme myös lyhyttä ja makeaa merkitystä.

5. Kushyanth:

Nimi on myös kirjoitettu nimellä Kushyant, ja se tarkoittaa ihmistä, joka on aina onnellinen tai saa onnea. Se on peräisin hindin ja sanskritin kielistä.

6. Ghanshyam:

Ghanshyam kirjoitetaan myös nimellä Ghansyam, on vain Lord Krishna. Se on nykyajan ainutlaatuinen ja merkityksellinen nimi poikavauvalle tänä vuonna.

7. Kuldeep:

Se on kuuluisa nimi Pohjois -Intian alueilla, erityisesti Punjabissa. Kuldeep tarkoittaa koko perheen lamppua tai valoa. Se tarkoittaa ja tarkoittaa myös valaistunutta. Tämä on nykyaikainen Arudra -tähden poikavauva.

8. Kumar:

Kumar on monille Intiassa käytetty nimi. Sitä käytetään sekä päänimenä että monien poikien toisena nimenä. Kumar tarkoittaa nuorta poikaa tai nuorta poikaa.

9. Kumaran:

Kumaran tarkoittaa lordi Murugaa Etelä -Intian osavaltioissa. Jos etsit omistautunutta ja perinteistä nimeä, jonka takana on mytologia, tämä pojan Ardra nakshatra -nimi voi olla hyvä valinta hindun mytologisesta alkuperästä nimen takana.

10. Kumaril:

Tämä on moderni ja ainutlaatuinen sekä harvinainen poikavauva Intiassa. Kumaril tarkoittaa henkilöä, joka on aina nuori ja taitava. Nimen merkityksellisyys ja ainutlaatuisuus erottaa tämän muista.

11. Kushal:

Kushal, joka voidaan kirjoittaa myös Kushaaliksi, tarkoittaa aina älykästä, viisasta ja onnellista. Se merkitsee myös vaihtoehtoisesti hurskaista, asiantuntevaa ja taitavaa miestä. Tämä on tunnettu ja kuuluisa nimi poikavauvalle hindinkielisillä alueilla.

12. Kushil:

Se on nykyaikainen ja harvinainen uusi nimi, joka on tullut viime vuosina. Kushil tarkoittaa Herra Sivaa. Jos haluat perinteisen suotuisan nimen, joka kuulostaa uudelta, tämä Arudra nakshatra -nimi voi olla ihanteellinen.

13. Kuvar:

Kuvar tarkoittaa tuoksua. Nimi ei ole vielä kovin tunnettu ja se on moderni ja uudenaikainen nimen valinta Arudra nakshatran alla syntyneille poikavauville.

14. Ghanendra:

Se on toinen nimi Lord Indralle. Ghanendra tarkoittaa henkilöä, joka on pilvien herra. Mitä mieltä olet tästä suloisesta ja merkityksellisestä nimestä?

15. Ghanesh:

Nimi on muunnelma Lord Ganesasta. Jos uskot lujasti Ganeshaan, voit mieluummin käyttää tätä nimeä poikavauvallesi onnea ja lupaavaa elämää varten. Nämä nimet Arudra nakshatra pojalle ovat ajaton ja perinteinen nimen valinta.

16. Kunwar:

Nimi on myös Kunvar, ja se tarkoittaa kuninkaan prinssiä tai poikaa. Tämä on vähän tunnettu tai kuuluisa nimi, ja siksi se voi olla hyvä ideaalivalinta, jos haluat poikavauvan lyhyen ja ainutlaatuisen virkistävän nimen.

17. Kulik:

Se on kaunis, lyhyt ja merkityksellinen nimi tällä vuosituhannella syntyneelle poikavauvalle. Kulik tarkoittaa henkilöä, joka on syntynyt hyvässä perheessä tai hyvin syntynyt lapsi. Tämä voimakas ja ihana merkitys ja lyhyt nimen ääntäminen tekevät tästä täydellisen valinnan nykyaikaisille vanhemmille.

18. Kuber ja Kubernath:

Nimi puhuu puolestaan. Kuber on rikkauden herra. Lapsen nimeäminen Kubernathin tai Kuberin mukaan voi olla sekä myönteistä että mielekästä.

19. Kundir:

Se on toinen lumoava nykyajan nimi nuorille vanhemmille. Kundir tarkoittaa henkilöä, joka on voimakas ja vahva. Se merkitsee myös rohkeutta ja mahtavia voimia. Mitä mieltä olet tästä intian kielen nimestä??

20. Kuru:

Kuru on kuninkaan nimi Kuru -dynastian aikana. Nimi viittaa myös uhraavaan, rakastavaan ja lempeään henkilöön. Se on johdettu hindujen kuninkaallisista nimistä.

21. Kusumesh:

Kusum hindiksi tarkoittaa kukkia tai orastavia kukkia. Kusumesh on johdettu samasta sanasta, joka tarkoittaa kukkien herraa. Se on varmasti ainutlaatuinen nimi ja tekee siitä lempeän ja ihanan nykyajan nimenvalinnan vanhemmille, jotka haluavat mielekkään ja voimakkaan nimen.

22. Kuhan:

Nimi Kuhan tarkoittaa ahkeraa. Se on peräisin hindin kielestä, joka on mielekäs, mutta ei kuitenkaan kovin helposti löydettävissä.

23. Kushwanth:

Se kirjoitetaan myös nimellä Kushwant tai Kushvanth, se tarkoittaa ihmistä, joka on aina onnellinen. Kushwanth on suosittu nimi monille vauvoille Intian pohjoisvyöhykkeellä.

24. Kupat:

Kupat on hyvin moderni ja uusi nimi, jota ei tiedetty edes pari vuotta sitten. Se tarkoittaa erinomaista tai henkilöä, joka on erinomainen kaikessa, mitä he tekevät. Tämä on taiteellinen tapa kertoa mielekäs nimi, eikö olekin!

25. Kunsh:

Kunsh tarkoittaa miestä, joka on artikulatiivinen. Tämä on ainutlaatuinen ja virkistävä poikavauva vanhemmille, jotka haluavat lyhyen ja suloisen nimen.

Ardra Nakshatran tyttövauvojen nimet:

26. Chaya:

Voidaan myös kirjoittaa Chaaya; nimi tarkoittaa varjoa. Se on suosittu tyttövauvan nimi monilla Pohjois -Intian alueilla, ja se on peräisin Pohjois -Intian paikallisista kielistä. Tämä on yksi Ardra nakshatran tavallisista tyttövauvojen nimistä.

27. Chahna:

Sana Chahna hindinkielellä tarkoittaa kirjaimellisesti rakkautta tai haluta jotakuta. Se on myös runollinen ilmaisu.

28. Chaitra:

Chaitra on kaunis tyttövauvan nimi, jolla on kaunis ääntäminen. Chaitran merkitys on Oinas -merkki. Ihana nimi ja luova kuulostelu huomioon ottaen siitä on tullut kuuluisa Intian eteläosissa.

29. Chandni:

Voidaan myös kirjoittaa Chandani; nimi hindin kielellä tarkoittaa taivasta tai tähtiä ja kuunvaloa. Se symboloi myös valoa, säteitä, kirkkautta elämässä. Tämä on kaunis ja ajaton Arudra -tähden tyttövauvan nimi.

30. Chandana:

Nimi Chandana tarkoittaa kirjaimellisesti santelipuuta. Se on peräisin sanskritista ja etelä-intialaisista kielistä ja on nykyaikainen mutta merkityksellinen tyttövauvan nimi.

31. Charmi:

Nimi charmi on moderni ja tyylikäs tyttövauvan nimi. Charmin nimi on johdettu englannista, mikä tarkoittaa viehättävää, kaunista tai rakkaudella täytettyä. Tämä on harvinainen ja silti kaunis Ardra Nakshatra -nimi tytölle.

32. Chandrima:

Tyttövauvan nimi Chandrima on johdettu hindinkielisestä sanasta Chaand, joka tarkoittaa kuuta. Chandrima tarkoittaa kuunvaloa. Tämä Ardra nakshatra 1st pada -nimi on yksinkertainen ja upea, merkityksellinen tyttövauvan nimi.

33. Damini:

Nimi Damini on suosittu kaikkialla Intiassa, mikä tarkoittaa salamaa. Se on muinainen perinteinen hindin tyttövauvan nimi, joka on ajaton ja silti melko näkyvä. Tämä on perinteinen ja silti söpö arudra nakshatra -nimi.

34. Darpana:

Darpana on peräisin hindin ja sanskritin kielestä, mikä tarkoittaa peiliä. Se on yksinkertainen mutta perinteiseltä kuulostava tyttövauvan nimi.

35. Darshini:

Nimi Darshini on kuuluisa etelä -intialainen tyttövauvan nimi, joka tarkoittaa sitä, joka siunaa. Nimi symboloi myös toivoa, siunausta ja hyvää. Tämä Ardra nakshatra 2nd pada -nimi on peräisin sanskritin kielestä.

36. Jagathi:

Jagathi -sana sanskritin kielellä tarkoittaa kirjaimellisesti maailmankaikkeuden äitiä tai jotakuta, joka on maailmankaikkeuden hoitaja. Se on perinteinen mutta merkityksellinen tyttövauvan nimi Ardra nakshatran alla syntyneille.

37. Jahnavi:

Nimi Jahnavi on ajaton ja suloinen tyttövauvan nimi, joka ei voi koskaan poistua trendistä. Jahnavi tarkoittaa Jahnun tytärtä. Se on peräisin sanskritin kielestä.

38. Jagrithi:

Jagrithi intian hindin kielellä tarkoittaa valppautta tai henkilöä, joka on aina tietoinen ja valpas. Koska nimi on makea ääntämisessä ja merkityksellinen, se on kuuluisa nykyajan tyttövauvan nimi Ardra-tähti.

39. Jaishree:

Nimi Jaishree on johdettu intialaisesta jaista, mikä tarkoittaa voittoa sanskritissa ja hindissä. Jaishree tarkoittaa voiton kunniaa.

40. Jamuna:

Nimi Jamuna on nimetty pyhän Yamuna -joen mukaan. Se on suosittu paikasta ja joen rannasta, ja se on ajaton ja ikivihreä tyttövauvan ja naisen nimi kokeiltavaksi.

41. Janaki:

Nimi Janaki on johdettu ja peräisin hindulaisesta mytologiasta. Janaki on toinen nimi Sita Deville, Lord Ramin vaimolle.

42. Jhansi:

Jhansi on jälleen hallitsija Jhansi Devin nimi. Se tarkoittaa kuitenkin myös henkilöä, joka on elävä tai täynnä elämää. Onko se mielekäs ja kaunis nimi kokeilla tyttövauvaa?

43. Jayanthi:

Voidaan myös kirjoittaa Jayanti; nimi on toinen vaihtoehto jumalatar Parvathille. Toisaalta Jayanthi symboloi myös ihmistä, joka aina voittaa tai johtaa voittoon. Tämä on yksi ihanista Arudra nakshatran tyttövauvojen nimistä.

44. Kamakshi:

Nimi Kamakshi on perinteinen hindulainen naisten nimi. Kamakshi tarkoittaa jumalatar Parvathi tai Lakshmi Devi. Se symboloi ja tarkoittaa myös ihmistä, jolla on rakastavat ja kauniit silmät. Tämä on ikivihreä Ardra nakshatra 3rd pada -nimi.

45. Kamini:

Jos pidät paljon harvinaisesta ja kauniista tyttövauvan nimestä, tämä on se. Kamini tarkoittaa kaunista tai ikuista kauneutta. Nimi ja merkitys ovat molemmat suloisia ja ihania, eikö totta?

46. ​​Kumari:

Nimi kumari intialaisilla paikallisilla kielillä tarkoittaa nuorta tai myös naimatonta. Nimi on suosittu koko maassa sekä pohjoisessa että etelässä.

47. Kumkum:

Nimi kumkum hindin kielellä tarkoittaa Vermilionia. Se on kuuluisa ja perinteinen intialainen tyttönimi, joka on kaunis.

48. Kumud:

Sana Kumud hindinkielellä symboloi lootuskukkaa. Nimi on harvinainen ja ainutlaatuinen tyttövauvanimi, joka kuulostaa lyhyeltä ja suloiselta.

49. Kusuma:

Nimi Kusuma sanskritin kielellä tarkoittaa kukkaa. Pohjois -Intian vyöllä nimellä on toinen muunnelma, joka on Kusum. Molemmat kuulostavat suloisilta ja lyhyiltä, ​​ja niillä on söpö merkitys.

50. Kuhu:

Nimi kuhu on täysin moderni ja nykyaikainen tyttövauvan nimi. Se symboloi makean linnun laulua. Se on harvinainen ja kaunis lyhyt kuulostava tyttövauvan nimi.

Unisex -vauvojen nimet Arudra Starin alla:

51. Kunj:

Nimi Kunj voidaan nimetä sekä tyttövauvan että poikavauvan mukaan, mikä tarkoittaa henkilöä, joka rakastaa ja asuu vehreydessä tai puissa ympäri. Se on ainutlaatuinen ja uusi moderni nimen innovaatio.

52. Kunjal:

Nimi Kunjal, joka voidaan kirjoittaa myös nimellä Kinjal, tarkoittaa Käki tai satakieli. Se on unisex -nimi, joka voi olla ihanteellinen sekä tytöille että pojille, ja se on peräisin hindin kielestä.

53. Kundan:

Kundanin nimi tarkoittaa kirjaimellisesti puhdasta tai joku, joka on kuin kulta. Vaikka useimmat tarkkailevat tyttövauvojen nimeä, on yhä suositumpaa, että jopa poikavauvat nimetään tämän nimen mukaan.

54. Kulya:

Nimi Kulya muinaisissa mytologisissa alkuperissä ja kirjoissa tarkoittaa arvoista ihmistä. Se symboloi myös perhettä. Tämä on yksi uusista ja lumoavista Ardra nakshatra mithuna rasi -nimistä.

55. Kukur:

Nimi Kukur on uusi moderni lyhyt tyttövauvan ja pojan nimi Pohjois -Intian vyössä. Kukur tarkoittaa kukkaa tai jotain kukkivaa.

Ardra Nakshatran alaisten vauvojen kaksoisnimet:

56. Chhavi-Chhayank:

Tämä on moderni ja uusi kaunis tyttövauvan ja pojan kaksoisnimiyhdistelmä. Chhavi tarkoittaa heijastusta tai varjoa ja säteilyä. Chayank tarkoittaa kuuta tai henkilöä, joka aina hehkuu. Eivätkö nämä ole upeita?

57. Ghanavi-Ghanendra:

Tämä on toinen kaksosvauvan ja tytön nimiyhdistelmä. Ghanvi tai Ghanavi tarkoittaa laulajaa tai jotakin, joka on melodinen. Ghanendra tarkoittaa lordi Indraa.

58. Kulish – Kulya:

Sekä Kulish että Kulya tarkoittavat samoja ja samankaltaisia ​​merkintöjä. Se tarkoittaa henkilöä, joka on arvokas, hyvin ansaittu ja hyvästä suuresta perheestä. Molemmat ovat uusia ja harvinaisia ​​kaksoispoikien nimien yhdistelmiä.

59. Kumuda – Kumudaksh:

Kumuda on tyttövauvan nimi, joka tarkoittaa kukkaa tai maan iloa. Se symboloi myös lootusta ja kauneutta. Kumudaksh puolestaan ​​tarkoittaa kirjaimellisesti lootussilmäistä miestä. Tämä on taiteellinen ja luova tyttövauvan ja pojan nimen kaksoisyhdistelmä.

60. Kunika – Kunisha:

Nämä ovat kaksoset tyttövauvan nimiyhdistelmiä. Kunika tarkoittaa taas kukkaa. Kunisha tarkoittaa ketään, joka laulaa hyvin tai käki melodius -lintua. Ne ovat peräisin intialaisista kielistä ja ovat ainutlaatuisia ja uuden päivän virkistäviä kaksosvauvojen tyttöjen nimiä.

Näillä ihanilla Arudra nakshatra -vauvanimillä toivomme, että olet löytänyt täydellisen ja ihanteellisen sopivan lapsellesi. Kerro meille suosikkisi; rakastamme kuulla sinusta.

Vastuuvapauslauseke: Edellä mainittujen vauvojen nimet ja merkitykset voivat vaihdella eri kulttuurien, alueiden ja kansallisuuksien mukaan. Tarkista aina ja tutki perusteellisesti ennen vauvan nimen viimeistelyä.