9 upeaa vihreän verhon mallia uuteen taloon

Vihreä on väri, joka tuo mukanaan positiivisuutta. Kun talon tai toimiston sisätilat saavat vihreät koristeet, ne tuovat hedelmällisyyttä, positiivista energiaa ja toimeentulon ympäröivään ympäristöön tai sanovat kotona. Muiden lisävarusteiden ja koristeiden lisäksi vihreät verhot ovat nykyään melko trendikkäitä.

Uusimmat ja kauniit vihreät verhot kotiin:

Tässä on joitain parhaista verhoista, jotka ovat väriltään vihreitä ja jotka saisivat sydämesi yhdellä silmäyksellä,

1. Tahiti -kirjontaverhot:

Tahini -verhot ovat paljon omaksuttuja kantojensa ansiosta. Limenvihreissä verhoissa on kukkakuvioinen kirjonta, jossa on limenvihreät langat valkoisella pinnalla. Verhot on valmistettu puuvillasilkkimateriaalista.

2. Lehtipainoverkot:

Vihreät ja valkoiset verhot lehtien tulosteissa ovat paljon käytettyjä verhoja ikkunoihin, jotka antavat puutarhan. Verhoille, joissa on valkoinen sävy, annetaan lehdet ja vihreä sävy verho jätetään tasaiseksi kontrastin vuoksi. Verho on luonnon innoittama, ja sitä säilytetään myös kukkaruukkujen lisäksi parempien koristeiden saamiseksi.

3. Kaksikerroksiset keittiöverhot:

Kaksikerroksiset keittiön verhot antavat ikkunoille tyylikkään ilmeen. Mintunvihreät verhot on valmistettu sifonkimateriaalista, joka antaa kuuman ilman kulkea ikkunoiden läpi. Molemmissa verhoissa on useita puutteita, joissa on puristettuja töitä. Verhojen keskiosassa on myös rako.

4. verhot:

Verhoverhoa käytetään enimmäkseen koristeellisiin tarkoituksiin erityistilaisuuksissa. Vihreät samettiverhot yhdistetään hopeisiin kiiltäviin kerrosverhoihin, joita käytetään suunnittelussa. Verhoilla on kaksi käyrää ja ne yhdistetään keskelle. Verhoja käytetään myös seinien tai puutarhatalon kuistin koristeluun juhlien aikana.

5. Beige vihreät verhot:

Salvia vihreitä verhoja käytetään beige -muotoisiin verhoihin. Verhot on valmistettu silkkimateriaalista, ja niissä on yhdistelmä creme -verhoja samasta materiaalista. Verhojen yläosassa on U -käyrä, joka antaa houkuttelevan ilmeen.

6. Langan läpikuultavat verhot:

Pelkät verhot antavat maagisen ilmeen ikkunoille tai kuistille. Pelkistä materiaaleista valmistetut vaaleanvihreät verhot antavat läpinäkyvän ilmeen, jossa on kukkakuvioita, ja verhon yläpuolella on kohokuvioitu lehtilehtien tuloste.

7. Vintage vihreä verho:

Vintage -tyyliset verhot antavat ikkunoille retro -ilmeen. Tummanvihreiden verhojen sisäpuolella on verkkoverhot, joihin on kohokuvioitu koristeellisia malleja. Tumma verho saa kaarevan muotoilun, jossa on kultaiset reunat ja ripustettavat helmet.

8. Tyylikäs vihreä verho:

Haluatko kohokuvioidun vetisen vaikutuksen ikkunoiden verhoihin? Tässä on joukko smaragdinvihreitä verhoja, joissa on veden aaltojäljet ​​ja kohokuvioitu ilme. Kuvio riittää antamaan 3D -vaikutelman katsojille erityisesti auringonvalossa.

9. Kylpyhuoneen verhot:

Oliivinvihreät verhot, joita käytetään kylpyhuoneen ikkunoissa ja kylpyhuoneen väliseinissä, antavat sisustukselle funky -ilmeen. Verholle annetaan pitsi, jossa on useita puristuksia, mikä tekee verhosta pörröisen. Se on myös saanut samanlaisia ​​suunniteltuja vyöjä sitomiseen.

Tämän lisäksi vihreissä verhoissa on erilaisia ​​sävyjä, kuten patio, klassinen, koralli, silmukka, riisuttu, nuhjuinen ja paljon muuta. Verhoja käytetään yleensä sisustuksessa vain ikään kuin puutarhassa, jos ne antaisivat epätavallisen kontrastin. Tulosteiden, sävyjen ja korallien verhoja käytetään nykyään paljon, koska ne ovat kevyitä ja läpinäkyviä, mikä antaa huoneelle tarvittavan kirkkauden.