9 uusinta ja tyylikästä painettua verhoa

Verhot, joissa käytetään tarkkaa kuviota ja oikeaa kangasta, saavat vertaansa vailla olevan voiman sytyttää huoneen tyylikkyyden kokonaan. He voivat myös tehdä nopeita ja helppoja keskipisteitä kohti sitä oikealla valinnalla. Painetut verhot ovat yksi tuhansista kokoelmista, jotka ovat levinneet verhojen maailmaan.

Kaunis ja houkutteleva painettu verhojen suunnittelu talolle:

Täällä voit vain katsoa Top 9 -painettujen verhojen malleja.

1. 3D -painetut verhot:

Jaa kokemuksesi upeista maisemista, jotka tulostetaan digitaalisesti verhoillesi. Voit tehdä kodistasi lumoavan tällä uudella digitaalisten painettujen verhojen kokoelmalla. Taide on painettu sellaiseksi, että kukaan ei tietäisi, onko se painettu vai todellisuuskuva. Tämä antaa kotiisi henkeäsalpaavan iskun, joka olisi poikkeuksellista.

2. Grommet Top Outdoor painetut verhot:

Tartu tilaisuuteen saada kotisi loistamaan luonnon vihreillä. Tässä on häikäisevä kokoelma lehtiä painettuja verhomalleja, jotka voivat saada järkesi kukoistamaan kunnialla. Tätä läpiviennin päällä olevaa verhoa voidaan käyttää ulkokoristeina, jotka voivat tehdä ympäristöstä luonnollisemman.

3. Vaaleanpunaiset puuvillapainetut verhot:

Anna makuuhuoneellesi kukoistaa näillä ruusukuvioisilla verhoilla, jotka korostavat sisustuksesi todellista kauneutta. Nämä kukkakuvioiset verhot ovat paras valinta makuuhuoneen ikkunoihin, jotka antavat tarpeeksi valoa huoneeseen. Verhoilla on oma kauneutensa sekä päivällä että yöllä.

4. Mukautetut painetut puuvillaverhot:

Jos tarvitset ainutlaatuisen valinnan ja haluat verhoillesi räätälöidyn suunnittelun, voit valita oman mallisi tässä esitetyllä tavalla. Nämä mukautetut painetut verhot voidaan mallintaa hyvin yksilöllisten sisätilojen mukaan. Sisustukseen sopivien sävyjen ja teeman mukaan voimme valita verhot toiveidemme mukaan.

5. Kukkakuvioiset painetut verhot:

Nämä painetut pimennysverhot ovat parhaita ainutlaatuisista ja upeista. Ne ovat riittävän paksuja, eivätkä anna valon murtua sen läpi tekemällä tarvittavasta tilasta tummempaa. Ne on valmistettu paksusta polypuuvillamateriaalista, ja niissä on kuviollisia tulosteita, jotka ovat yhtenäisiä kaikkialla.

6. Suunnittelijakuvioiset verhot:

Tässä tulee houkutteleva muotoilu sinisillä painetuilla verhoilla, joissa ei ole ylimääräisiä röyhelöitä tai laivastoja sen aitouden lisäämiseksi. Tämä häikäisevä sävyverho, jossa on erottuva tuloste, sopii hyvin kaikkiin kodin huoneisiin. Sitä on saatavana erikokoisina ripustettavaksi sekä oviin että ikkunoihin.

7. Tavalliset ja painetut puuvillaverhot:

Täällä on upea yhdistelmä tavallisista ja painetuista kuvioista, jotka voivat olla sopivampia suunnittelijakokoelmia etsiville. Tämä on punaisia ​​verhoja, joissa on kiiltävää satiinikangasta, pitkät verhot. Tämä olisi kaikkein eksentrisin kokoelma, joka houkuttelee monia meistä.

8. Läpinäkyvät kukkapainetut verhot:

Valmistaudu tutustumaan tähän painettuun verhomalliin, joka on läpinäkyvä ja kevyt verho ja jossa on kukkakuvioita kaikkialla. Pimennyksen saamiseksi voimme valita toisen sarjan vaaleita verhoja sen taakse, mikä taas parantaa koko talon kauneutta. Nämä kaksi kermanväristä painettua verhoa ovat yksinkertaisesti mieleenpainuvia.

9. Blackout -tyyppiset painetut verhot:

Mikään ei ole erikoisempaa ja huomionarvoista, enemmän kuin nämä ruusupainetut verhot. Täällä on valkoiset varjostetut verhot, joissa on ruusukuvioita. Tulosteet ovat todellisia ruusukukkien sävyjä ja näyttävät niin todellisilta, ettei mikään voisi voittaa sen ainutlaatuisuutta. Se sopii parhaiten asuintilaan ja sitä voidaan käyttää myös parvekkeen ikkunoihin.

Tässä on paikka ilmaista luovuutesi ja mahdollisuus tutustua moniin verhoihin. Niitä on saatavana eri sävyinä ja malleina. Lisäksi sisustuksesi mukaan voit valita verhoidesi suosikkivärin, jotta kodistasi tulee yksilöllisempi. Nämä verhot antaisivat omien malliensa viehättävän ulkonäön, joka sulautuu kauniisti seiniin. Tee valintasi lisätäksesi ponnahdusikkunan huoneeseesi, jotta se olisi vilkas.