Bubbelpool i trädgården: 365 dagar om året trädgårdsnöje

Utomhusjacuzzi i trädgården Roligt garanterat

Med en bubbelpool kan varje husägare förvandla sin trädgård eller terrass till ett rum med mervärde året runt. Hot tubs leder praktiskt taget trenden att skapa ytterligare bostadsutrymme utanför. Även i små utomhusområden skapas stora wellness-oaser, som varje dag är tillgängliga för sina ägare som en personlig plats för avkoppling, nöje och sammankomster. Med alla krav och uppgifter i vardagen fungerar bubbelpoolen i trädgården ofta som en tillflyktsort för avkopplande timmar.

Du kan njuta av jacuzzin i trädgården året runt

Bubbelpool på trädgårdsterrassen njuta av vintern

Den lugnande massagen kan vara kronan på en lång dag – eller början. Många badtunnaägare tycker om att se soluppgången ute i sitt eget spa, andas in den friska morgonluften och gör planer för dagen i processen. Att bada i det glittrande varma vattnet är något speciellt, särskilt på vintern. Eftersom bubbelpooler utomhus är konstruerade och isolerade på ett sådant sätt att du kan virvla runt utan problem även när temperaturen är under noll. Förbi Bubbelpool Kan användas 365 dagar om året, det sticker tydligt ut från andra sätt att ha vatten i din egen trädgård. Simbassänger används vanligtvis bara på sommaren och är vintertäta på hösten. Det liknar en trädgårdsdamm, som också stänger av sin biologiska cykel på vintern.

Whirlpool i trädgården: fördelarna i en överblick

Jacuzzi i trädgården skinnöverdrag lyxigt spa utomhus

Det händer lite i trädgården under den kalla årstiden: aktiviteter som gräsklippning eller vattning av blommor är inte längre nödvändiga och de flesta trädgårdsägare dras inte till utomhus utan solen. En bubbelpool kan hjälpa till här: Ett varmt bad med familj och vänner är också välkommen utanför sommargrillen och trädgårdsfester. Högkvalitativa bubbelpooler av hög kvalitet har en lång livslängd och är därför en investering som lönar sig för hela familjen. De representerar ett intressant alternativ till en lyxsemester. Spaägare kan njuta av massagen när de vill. Bubbelpoolens strålar riktar olika starka och smidiga vattenstrålar till alla delar av kroppen. Särskilt intensivt stressade områden som nacke, axlar, rygg, höfter och fötter masseras. Beroende på modell innehåller stödprogrammet för ett spa t.ex. B. ett vattenfall, mångfärgad belysning, kontroll via smartphone-app, aromaterapi eller ett integrerat ljudsystem. Med sin utrustning och sin design anpassar en bubbelpool sig till ägarens önskemål och hans rumsliga förhållanden.

Whirlpool i trädgården: Populära tillverkare

Whirlpool i trädgården träbeklädnad runt

Högkvalitativa bubbelpooler från kända tillverkare imponerar med sina höga kvalitetsstandarder. Varje varumärke imponerar med sina individuella produktegenskaper. Villeroy & Boch -bubbelpooler är till exempel mest kända för sin innovativa JetPak -teknik. JetPaks är enhetliga massagestrålar som kan bytas efter behag och av vilka det finns totalt 16 olika på marknaden.

Detta nya munstyckssystem leder till extremt förkortade rörledningar och gör Villeroy & Boch spa är särskilt energibesparande. Den italienska tillverkaren Treesse har gjort sig ett namn med designade bubbelpooler: Spa med det så kallade Ghost System har massagestrålar som är placerade under ett smalt gap i badkaret och därför är praktiskt taget osynliga. Ett av de mest kända hot tub -märkena är Jacuzzi. Den första prototypen av en bubbelpool går tillbaka till dem. Alla tillverkare har olika bubbelpooler som individuellt definierar komfort, design och utrustning.

Bubbelpooler utomhus: Krav på parkeringsplatsen

Jacuzzi i trädgården utanför fritidshuset spa wellness

Bubbelpooler utomhus kan inte bara ställas in i trädgården eller på terrassen, utan är också lämpliga för små utomhusområden. Om byggstatistiken stämmer kan en stor balkong eller takterrass också användas som parkeringsplats. 4 m2 rakt, minimalt förseglat och skakat område är vanligtvis tillräckligt för installation. Observera att det är minst 10 cm mellan spaets enskilda sidor och ytterväggarna. Det bör finnas ett avstånd på minst 50 cm mellan väggen och bubbelpoolens sida med teknikertillgång. För att kunna använda bubbelpoolens fulla massagekraft är den ansluten till högspänningsströmmen. En vattenanslutning behöver inte vara i omedelbar närhet av parkeringsplatsen: bubbelpooler utomhus fylls med vatten via en trädgårdsslang, som finns kvar i dem i flera månader. Ett starkt filtersystem och vår egen vattenvårdsteknik baserad på ozon eller UV-C säkerställer ett rent och hygieniskt badkul. När exakt vattenbytet sker beror på hur ofta och med hur många personer enheten används.

Innan du köper: du bör vara uppmärksam på detta

Bubbelpool i trädgården Spa -upplevelse utanför garanteras

Vilken bubbelpool som kommer in i det inhemska utomhusområdet beror i huvudsak på de rumsliga förhållandena och badarnas behov. Stora modeller är bäst när du vill virvla runt regelbundet med stor familj eller vänner. En varierad massage kan också avnjutas i en bubbelpool för 2 till 3 personer. Det är bäst att testa storlek och komfort innan du köper. I en välfylld Whirlpool utställning du har möjlighet att sitta ner i olika modeller. Ofta inser intresserade bara vad som är viktigt för dem när det gäller massage, utrustning och design under ett detaljerat samråd. Alla kan själva bestämma hur lyxig den egna wellnessupplevelsen blir. En högkvalitativ badtunna av hög kvalitet kostar inte automatiskt en förmögenhet. Varumärken som ONE SPA visar att förstklassiga konstruerade, välisolerade och välutrustade bubbelpooler utomhus finns tillgängliga till rimliga priser.