Kuinka kunnioittaa ystäviäsi?

Luottamus on asia, johon rakentuvat suhteet, myös ystävyyssuhteet. Ilman kunnioitusta se kuitenkin epäonnistuu. Suhteet ja erityisesti ystävyyssuhteet menevät heitteille, kun toinen pitää toista itsestäänselvyytenä. Olemme voineet kokea monia tapauksia, kun ystävyyssuhteet ovat muuttuneet hauraiksi, tämä johtuu siitä, että kunnioitusta ei annettu riittävästi. Älä ole tilasto, vaan opi, miksi kaikkesi antavan ystävän kunnioittaminen on niin tärkeää. Ulkonäkö, raha, asema yhteiskunnassa kaikki haalistuvat, mutta kun opit kunnioittamaan jotakuta sellaisena kuin hän on, hänen taustaansa, suuntautumistaan ​​ja ihmistä kohtaan, he ansaitsevat ihmisen helmen elämäksi. Onko meidän siis niin vaikea kunnioittaa toisiamme? Onko meidän niin vaikeaa katsoa fyysisen kauneuden, rahastandardien ja vallan julkisivun ulkopuolelle ja katsoa ihmistä, hänen persoonallisuuttaan ja arvojaan elämässä? Vastaus on sekä KYLLÄ että EI. Tässä on vinkkejä ystävien kunnioittamiseen ja suhteiden vahvistamiseen.

Ole todellinen:

Tärkeintä kunnioittaa jotakuta on tulla todelliseksi elämässä ja tehdä vähiten odotuksia. Syytä tiedotusvälineitä, jos haluat, mutta meidän on ehdottomasti rakastettava jotakin virheettömästä ihosta, pirteistä hiuksista, täydellisestä pesulaudan absista ja bling-bling-rahasta, jonka he voivat käyttää tai heittää, mukaan lukien räikeät autot, ylelliset huoneistot ja jäsenyydet seurojen rikos-de-la-crème. Onko se sitä kunnioitusta? Ainakaan!!

Kunnioitus on se, mitä ansaitset ja se säilyy ikuisesti, raha on ansaitsemasi ja voi leikata joukkovelkakirjoja kuin veitsi. Kun haluat ansaita kunnioitusta, olet tehnyt väärän valinnan. Toisen kunnioittaminen on tärkeää, koska elämä on täysi ympyrä, ja kuka tietää, sama henkilö, jota ei kunnioitettu tänään, palaisi huomenna ja se olisi isku kasvoillesi. Lisäksi kunnioituksen myötä tulee luottamus ja valta, ja tämä on positiivista voimaa ja luottamusta, josta puhumme täällä.

Se, että joku rakastuu sinuun väkisin, ei ole kunnioitusta. Ketään manipuloimalla eroamaan toisista ja olla vain sinun ei ansaitse kunnioitusta. Valehtelu, huijaaminen kumppanien tai ystäviesi takana, pahoinpitely ja huhujen levittäminen heistä ei ansaitse kunnioitusta. Liiallinen puuttuminen heidän henkilökohtaiseen elämäänsä, perheensä elämään tai henkilökohtaisiin tietoihinsa ei tuo sinulle kunnioitusta. Mikä ansaitsisi sinulle paljon kunnioitusta, on se, että annat henkilön olla sellainen kuin hän on ja autat häntä ulos silloin, kun hän tarvitsee.

Piirrä viivasi:

Kunnioittamisessa on kyse ihmisen, hänen elämäntapansa, ystäviensä, perheensä, sosiaalisten velvoitteidensa, henkilökohtaisen elämänsä ymmärtämisestä ja siihen, ettei heihin puutu mitään. voit olla ammattilainen ongelmien ratkaisemisessa, mutta ellei sinua pyydetä auttamaan, sen ei pitäisi olla aktiivinen auttava käsi. Tämä puutuisi heidän asioihinsa ja tunkeutuisi heidän yksityiseen tilaansa, mikä johtaisi inhoon ja välinpitämättömyyteen eikä ansaitse kunnioitusta.

Ole ystäviesi kanssa silloin, kun he tarvitsevat sinua, ja jos se ei ole mahdollista henkilökohtaisesti, soita, lähetä tekstiviesti, tekstiviesti tai whatsapp ja sähköposti, mutta kerro heille, että olet siellä hengessä ja huolehdit heistä. tämä ansaitsisi sinulle paljon kunnioitusta, koska olet sydämeni pohjasta osoittanut, että välität.

Lopuksi, älä ole draamakuningatar vapaaehtoistyöhön avustamaan ja osoittamaan kunnioitusta, tämä olisi tekopyhyyttä. Sinun on oltava kohtelias, rakastava ja ei-pomppinen kunnioittaessasi seuraavaa, tai muuten koko keskinäisen rakastamisen tarkoitus on kadonnut. Ole ystävällinen ystävä, joka tietää kunnioituksen merkityksen!!